Nie jesteś zalogowany na forum.
Strony: 1
Wydaje mi się bardzo sensowną rzeczą aby ustalać członków gildii, którym w konkretnym, kolejnym wydarzeniu wszyscy prześlą piórka. Jest to chyba jedyny sposób, aby zapewnić wygranie nagród przez graczy z naszej gildii. Proponuję zrobienie listy nawet tu na forum, aby każdy mógł sprawdzić czy wszystko jest ok. Potrzebna jest osoba która by tego pilnowała.
Jeśli macie jakieś inne propozycje to proszę pisać.
Jeśli ktoś ma wątpliwości to wyjaśniam:
- za oddanie piórek innemu graczowi otrzymujecie gwiazdki, które można wymienić na stroje, zasoby itp
- gracz który otrzymuje piórka może zyskać tytuł, kryształy stroju R3 i coś tam jeszcze.
Proszę o uwagi, propozycje itd
1 . babajaga ( bo już jest w rankingu )
2 . RomaN ( bo pisał że chce ) "nie wiem ale to chyba chodzi o dany serwer teraz tak patrze i nie mogę do niego wysłać"
3. ???
Ostatnio edytowany przez angela (2017-09-03 11:50:52)
Ja myślę ze lepiej w każdorazowym wydarzeniu wytypować jedną osobę z gildii i jej wysyłać,następne wydarzenie inna osoba.
Tylko trzeba tego pilnować,co by nie w koło Macieja ta sama osoba.
Nie wdawaj się w dyskusje z debilem,bo sprowadzi Cię do swojego poziomu,a tam pokona zdobytym doświadczeniem.!.!.!
tak jak już zauważyliście tylko na jednym serwie można sobie wysyłać piórka jak i inne rzeczy,moja propozycja, gracze na serwerach dogadują się między sobą, i pilnują tego sami. można też jak proponujecie podawać nicki graczy na gildiowym do kogo wysyłamy:)
Jeszcze raz dla jasności. Chodzi o to aby członkowie naszej gildii Apokalipsa zdobywali top miejsca w rankingu, a tym samym tytuły i nagrody. Jeśli nie uporządkujemy wysyłania piórek, to trafia do różnych graczy i w różnych ilościach, zazwyczaj zbyt małych by osiągnęli top nagrody. Wiem o czym piszę bo sam, podobnie jak wielu z Was, otrzymywałem różne ilości piórek. Mi akurat wystarczyło 20%, bo stać mnie było na dołożenie 80%, ale nie oszukujmy się, bo zdecydowaną większość grających na to nie stać, nawet jeśli wykupią raz na jakiś czas trochę topazów. Wielu graczy gra za free i bez zorganizowanej wysyłki nigdy nie osiągną top. Ktoś powie ze jemu się nie spieszy... i zgoda, ale wszystkim powinno zależeć na prężnej gildii, a żeby tak było trzeba sobie pomagać. Oczywistym jest że nie wszystkim od razu da się pomóc, ale z czasem... Dlatego zapraszam do dyskusji co i jak i w jakiej kolejności.
Wiadomość dodana po 05 min 16 s:
Ja myślę ze lepiej w każdorazowym wydarzeniu wytypować jedną osobę z gildii i jej wysyłać,następne wydarzenie inna osoba.
Tylko trzeba tego pilnować,co by nie w koło Macieja ta sama osoba.
Gildia jest już dużą i jedna osoba to mało. Trzeba też pamiętać ze nie wszystkich mamy w znajomych. Ta dyskusja dotyczy tylko S119 .
Cóż temat chyba wyczerpany,Chyba taka opcja nie wypali.
Jak by co pisać na PW,otworze.
KLOZET!!!
Nie wdawaj się w dyskusje z debilem,bo sprowadzi Cię do swojego poziomu,a tam pokona zdobytym doświadczeniem.!.!.!
S119 ; na Tablicy widnieje PICZKA i Sool
zostawiamy jako typy ?
Ostatnio edytowany przez angela (2017-10-01 11:47:20)
Do Soll poslemy w kolejnym evencie
Strony: 1